Skyttehushaven Vejle, august 1971. Alrune Rod var på det tidspunkt følgende. Kenneth Carter Kjær, guitar og baggrunds
vocal, Ole Poulsen, lead og rytmeguitar, Karsten Høst, trommer og Leif Roden, vocal og basguitar.
Der kan her på siden høres 2 numre fra koncerten, Sukkertoppen og Nordgården som var et af Alrunens på den tid så berømte meget lange ekstra numre.
 
I Gasolin filmen, fortæller Kim Larsen om en episode hvor Gasolin skulle spille efter Alrune Rod, Alrunen var godt i gang og det trak ud. Leif Roden spurgte derefter publikum hvem de helst ville høre og der blev råbt Alrune Rod, - og så spillede de lige et ekstra nummer på 1½ time til Gasolins store ærgrelse. Disse forbandede ekstranumre  (Som Gasolin mente) var som regel lange improviserede musikalske forløb hvor Leif messede og digtede teksten her og nu. Nummeret som her spilles kunne have været ekstra nummeret Gasolin måtte høre til ende inden de kunne komme til at spille.
En lille sjov detalje som er hver at lytte til, er når Nordgården endelig er helt færdig, selv om det er svært at få stoppet, kommer arrangøren til mikrofonen og på ægte jysk 'Hallo, hallo, ærede publikummer.....' man fornemmer så der er en der spørger Leif om de vil spille mere, Leif svarer 'Det må vi hvis ikke' joooooo råber publikum, og Leif siger 'Må vi godt spille mere ?' med et bedede udtryk
Det er lige efter en lang koncert og et ekstra nummer på over en halv time, Alrune Rod spillede fordi de kunne lide at spille.

Lyt her til Sukkertoppen og Nordgården. 40.12 min                               Billedet herover har jeg fået tilsendt af Robin Taylor.
Hør bla, a. Franz  Beckerlee fortælle her